Tuotteemme

Puutarhatilamme viljelee mansikan, vadelman ja pensasmustikan lisäksi kotimaisia viljoja. Joka vuosi kasvimaalla kasvaa myös joukko erilaisia kuivakukkia, myyntiin ja tilan käsitöiden raaka-aineeksi, sekä vaihtelevasti erilaisia vihanneksia tuoreena myytäväksi.

Puutarhamarjoista mansikkaa on viljelty kaikista pisimpään vuodesta 1992, samana vuonna tila siirtyi luonnonmukaiseen viljelyyn. Vuosien varrella mukaan on tullut kokeilun halusta myös muita puutarhamarjoja, viimeisimpänä pensasmustikka. Pääosa mansikan ja puutarhavadelman sadosta myydään poimittuna suoramyyntinä tilalta varauslistan mukaan, joten soita aina ennen kuin tulet. Erityisesti mansikan osalta varauslista täyttyy nopeasti, joten varaa mansikkasi jo hyvissä ajoin.

Viljoja on saatavilla tilapuodista ja jälleenmyyntipaikoista Virroilta ja Ruovedeltä. Mannilasta kierretään myös Reko-lähiruokarinkejä Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueella.

Paju- ja risutöitä sekä kuivakukkatöitä on myynnissä joulun aikaan markkinoilla ja messuilla, joissa tilalta ollaan mukana. Joulumarkkinat ja -messut päivitetään Ajankohtaista palstalle syksyn aikana. Paras valikoima erilaisia paju- ja risutöitä löytyy Tilapuoti Pihatuvasta.