Tuotteet

Pääosa mansikan ja puutarhavadelman sadosta myydään poimittuna suoramyyntinä tilalta varauslistan mukaan, joten soita aina ennen kuin tulet. Erityisesti mansikan osalta varauslista täyttyy nopeasti, joten varaa mansikkasi jo hyvissä ajoin.

Jonain vuonna satoa riittää myös itsepoimijoille, joten kannattaa seurata Ajankohtaista Mannilassa palstaa, tai ottaa yhteyttä Mannilaan.

Viljatuotteet jauhatetaan myllyssä jalosteiksi ja niitä myydään suoraan tilalta sekä joulun aikaan myyjäisissä. Viimeistään marraskuussa Ajankohtaista Mannilassa palstalle päivitetään tulevat joulumyyjäiset, joissa tilalta ollaan myymässä.

Juureksia ja sipulia on saatavilla syksystä suoraan tilalta.

Paju- ja risutöitä sekä kuivakukkatöitä on myynnissä joulun aikaan tapahtumissa, joissa tilalta ollaan mukana. Paras valikoima erilaisia paju- ja risutöitä löytyy suoraan tilalta, joten ota yhteyttä ja tule käymään. Paju- ja risutöiden tekemisestä järjestetään myös kursseja kysynnän mukaan, yleensä talvisin, milloin on paras pajujen ja risujen keräysaika.

Pieni osa tilan tuotteita on myös myynnissä kesän aikaan Vaskiveden keskustassa sijaitsevassa Kirpputori- ja suoramyynti Kesämakasiinissa.