Mistä meidän tuotteita saa?!

Mannilan Tilaa voisi kuvata pienehköksi maatilaksi, siksi olemme halunneet tuotteidemme jälleenmyyjiksi pienehköjä, lähipaikkakunnilla sijaitsevia liikkeitä ja mieluusti suoramyyntiliikkeitä. Näillä valinnoilla haluamme kannustaa ihmisiä käyttämään lähipalveluita ja kannattamaan pieniä yrityksiä.

Alavudella tuotteitamme myy Vietävän hyvää -myymälä Alavuden vanhalla meijerillä. Myymälässä on myynnissä lähipaikkakuntien tuotteita sekä kauempaa tulleita suomalaisia erikoistuotteita. Laajasta valikoimasta löytyy niin peruselintarvikkeita, että juhlaan sopivia erikoisuuksia. Erityisesti pakastemarjojen valikoimassa on kaikkia suomalaisia marjoja erikokoisina pakkauksina.

Ruovedellä tuotteita on myynnissä Ruoveden Moni-Torilla. Moni-Tori on Ruoveden linja-autoasemalla sijaitseva suoramyyntiliike, jossa on aina myynnissä paikallisten ja muiden pientuottajien tuotteita sekä tuoreita leivonnaisia. Kahvilan tarjottavat leivotaan paikan päällä, joten tuoreus on taattua. Myynnissä on myös paikallisia käsitöitä.

Virroilla tuotteita oli myynnissä kesällä Vaskiveden keskustassa sijaitsevassa Kesämakasiinissa. Virroilla tuotteita on myynnissä myös Kotalan Kyläkaupassa, Kotalassa. Kyläkauppa on Tarmo Lähikauppias – ketjuun kuuluva lähikauppa, eli ruokakauppa mutta vain pienemmässä koossa, ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka.

Marras- ja joulukuussa kierrämme erilaisissa joulutapahtumissa myymässä tuotteitamme. Siksi kannattaakin pitää silmällä Ajankohtaista Mannilassa -osiota kotisivuiltamme.

Mikä tärkeintä, tuotteitamme voi ostaa suoraa tilalta, eli meiltä. Soita ennen kuin tulet niin tiedämme olla paikalla ja pakata tuotteet jo valmiiksi.